Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Montana

Proprietate de vânzare în Montana

 Montana, statul cu două porecle neoficiale, Big Sky Country și Treasure State, este una dintre cele mai nordice state din Statele Unite. De asemenea, împărtășește granița de nord cu granițele sudice ale Columbiei Britanice, Alberta și Saskatchewan.

Această perioadă nu este cea mai bună pentru a investi bani în proprietăți de vânzare în Montana și țara nu este cel mai bun loc în SUA pentru a căuta o investiție bună.

Statul este destul de mare, dar este slab populat, cu doar 1.042.520 de locuitori clasificați drept statul optulea cel mai puțin populat și cel de-al treilea stat cel mai slab populat din țară.

Montana este în mare parte caracterizată de lanțurile sale montane.

Economia Montanei este compusă în principal din agricultură. În principal ferme și creșterea cerealelor.

De asemenea, statul are un sector turistic în creștere rapidă. Există peste 10 milioane de vizitatori pe an la Glacier National Park și Flathead Lake. De asemenea, în izvoarele râului Missouri, locul bătăliei de la Little Bighorn și trei din cele cinci intrări către Parcul Național Yellowstone.

Economia sănătoasă și diversă a Montanei contribuie la o piață imobiliară sănătoasă și diversă din Montana. De asemenea, statul are cinci zone metropolitane statistice, centrate în orașele Bozeman, Butte, Helena, capitala, Kalispell și Havre, probabil cel mai bun loc unde se caută proprietăți de vânzare în Montana.

Valorile interne cresc în Montana, așa cum au fost de câțiva ani. Această tendință este probabil să continue.

Valoarea medie a unei proprietăți de vânzare în Montana a crescut cu 7,0% în ultimul an și va crește cu 3,8% în anul următor.

 Valoarea medie a proprietatii vandute in Montana este mai mare decat media nationala.

ANR, a înregistrat o creștere de peste 5% a vânzărilor la domiciliu în al treilea trimestru al anului 2017, chiar dacă piața imobiliară din Montana se confruntă cu o lipsă de case disponibile. Acest lucru se întâmplă în unele regiuni ale statului. Acest deficit se datorează creșterii constante a creșterii ocupării forței de muncă și capacității limitate a companiilor de construcții de a menține aprovizionarea.

 Piața imobiliară din Montana are multe de oferit în întreaga țară, dar unele zone se remarcă.

Acesta este cazul lui Bozeman, din Montana. Bozeman a fost clasat ca fiind cel mai bun loc pentru a locui în statul Montana și locul ideal unde se vânează proprietăți de vânzare în Montana.

Casele din zonă pot fi greu de găsit. Mai puțin de jumătate din locuitorii orașului dețin propria casă.

Valoarea medie a unei case din Bozeman este de aproximativ 100.000 de dolari mai mare decât media națională. Costurile medii lunare de închiriere în oraș sunt mai mici decât media națională.

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 7359

DE VÂNZARE Teren agricol, Montana, Kalispell, Kalispell, Buffalo lane,Somers

1,369,335.29RON
DE VÂNZARE
Teren agricol

11 m²
11 hectare teren cu living Wilderness cabină şi de numai 20 de minute pentru oraş.
UNAVAILABLE
Cod. 4127

DE VÂNZARE Casă, Montana, Billings, Billings, Billings

9,813,569.59RON
DE VÂNZARE
Casă

280 m²
Frumoasa casa INTERCOASTAL în Lot PUNCTUL peste 1000 mp
UNAVAILABLE
Cod. 3733

DE VÂNZARE Garsonieră, Montana, Helena, Helena, Helena

374,284.98RON
DE VÂNZARE
Garsonieră

65 m²
Residence cu lac, grădină şi 3 piscine. Situat în Tampa Dale Mabry pe drumul principal, în apropiere de zona centrală a oraşului universitar ', aerop...
UNAVAILABLE
Hartă, evoluție prețuri și statistici
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB